Na in 2008 gestart te zijn als eigen ondernemer en een grote verscheidenheid van opdrachten voor zowel bedrijven als particulieren te hebben uitgevoerd leer je als ondernemer een hoop. Niet alleen de manier hoe je de werkzaamheden fysiek uitvoert, maar ook hoe je met klanten om gaat en een goede resultaten levert. Waar we in het begin misschien zo veel mogelijk opdrachten in zo kort mogelijke tijd zouden willen uitvoeren, is de insteek van ons in deze tijd zeker anders. Daarom staat M.P. Installaties voor aandacht, kwaliteit en een langdurige samenwerking. En dat uiteraard tegen een goede prijs!

Na jarenlang bij een werkgever in dienst te zijn geweest en ook freelance vele jaren voor mijzelf een groot aantal projeten- en klussen te hebben uitgevoerd, werd het eind 2008 tijd om geheel op mijn eigen manier mijn creativiteit en kundigheid waar te maken voor andere, en dat is voor u, de klant!

Ik hoop dat u uw antwoorden op uw vragen kunt vinden op onze vernieuwde website. Mocht u alsnog met vragen zitten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Mark Habes

M.P. Habes - Net even iets anders...

M.P. Habes - Net even iets anders...